Veelgestelde vragen

Wat zijn onze levertijden

Wij streven ernaar om jouw bestelling binnen 1-2 werkdagen te verzenden.

Van welke bezorgservice maken wij gebruik?

Jouw bestelling wordt verzonden door PostNL met een track & trace code. Wij attenderen je erop dat zodra wij de bestelling hebben afgeleverd bij PostNl wij geen invloed meer hebben op de levertijd van uw product.

Wat zijn de verzendkosten?

Binnen Nederland: Wij rekenen volgens de tarieven van PostNL, dit betekent dat je €3,90 verzendkosten betaald.

Buiten Nederland: De verzendkosten verschillen per land. We nemen graag contact met je op om hierover te overleggen.

Welke betaalmogelijkheden zijn er?

Bij ons kan je betalen via iDeal. Via deze methode word je direct doorverbonden naar de betalingspagina van uw bank. Zo kan je eenvoudig en veilig de betaling afhandelen.

Wat is onze retourbeleid?

Je mag het ongedragen artikel binnen 14 dagen nadat je het ontvangen terugsturen. Dit kan je doen door een email te sturen naar info@ananasamsterdam.nl Deze kosten zijn voor eigen rekening. 


Algemene voorwaarden 

Hieronder vind je onze algemene voorwaarden. Deze zijn, samen met de verwijzingen die ze bevatten, van toepassing op elke overeenkomst die wij met je sluiten. Mocht je vragen hebben, aarzel dan niet om met ons contact op te nemen via info@ananasamsterdam.nl. Je kunt ons ook bereiken op ons telefoonnummer 06 81 09 82 62, op Facebook via Ananas Ams. en op Instagram via @ananas.ams. Het adres van Ananas Ams. is Koos Vorrinkweg 60, 1069 JR Amsterdam met KvK-nummer: 76094014. Wij hebben het recht deze algemene voorwaarden te wijzigen. Je stemt ermee in dat steeds de laatste versie van deze algemene voorwaarden op onze overeenkomst van toepassing zal zijn. De meest recente versie is te vinden op onze website onder het kopje algemene voorwaarden.

 

Artikel 1 - Producten

Wij verkopen riemen gemaakt van het duurzame textiel Piñatex.

 

Artikel 2 - Betalingen

De (totale) prijs van de producten staat in onze webshop aangegeven. Je kunt in onze webshop betalen met iDEAL. De verzendkosten zijn voor jezelf.  

 

Artikel 3 - Leveringen

Wij leveren jouw product af op het adres dat je bij de bestelling hebt opgegeven. Je kunt het adres niet meer wijzigen als wij het pakket al hebben verzonden. PostNL verzorgt de distributie. Wanneer het pakket is verzonden, krijg je van ons een track & trace code, waarmee je de bestelling kunt volgen. Wij doen ons best om de bestelling binnen twee werkdagen te leveren. Als de bestelling vertraagd is, stellen wij je hiervan schriftelijk op de hoogte. We garanderen dat je de bestelling uiterlijk 30 dagen na bevestiging van de bestelling zal ontvangen. Lukt dit onverhoopt niet, dan kun je ons verzoeken om (a) het bedrag dat je voor het product betaald hebt meteen terug te storten, of (b) een vervangend product (van gelijke waarde) te sturen.

 

Artikel 4 - Retour

Je mag het product altijd binnen 14 dagen, nadat je het hebt ontvangen, terugsturen. Dit kun je doen door een e-mail te sturen naar info@ananasamsterdam.nl. Nadat je van ons een bevestiging hebt ontvangen, moet je het product binnen 14 dagen opsturen. Als wij het product hebben ontvangen, streven wij ernaar om het bedrag binnen 2 werkdagen terug te storen. De kosten voor de retourzending komen voor jouw rekening.

 

Artikel 5 - Aansprakelijkheid

Wij zijn niet aansprakelijk voor de schade die veroorzaakt is door gebruik van een product. Dit geldt niet als die schade is ontstaan door onze opzet, grove nalatigheid of bewuste roekeloosheid. Jouw recht op schadevergoeding zal in ieder geval maximaal het bedrag zijn van het bestelde en betaalde product.

 

Artikel 6 - Privacy Policy

Wij beschermen jouw persoonsgegevens in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Je kunt voor meer informatie onze Privacy Policy raadplegen.

 

Artikel 7 - Intellectuele eigendomsrechten

Alle intellectuele eigendomsrechten (zoals: auteursrechten, beeldmerken, woordmerken) op onze teksten, foto's, beelden en andere materialen, zijn ons eigendom (of hebben wij in beheer met toestemming van de rechthebbende). Jouw gebruik mag hier geen inbreuk op maken.

 

Artikel 8 - Klachtenregeling

Als je een klacht hebt over de uitvoering van de overeenkomst dan horen wij dat graag. Stuur jouw klacht zo volledig mogelijk omschreven naar info@ananasamsterdam. Wij zullen jouw klacht zo snel mogelijk afhandelen. Als we de klacht niet onderling kunnen oplossen, ontstaat er een geschil dat valt onder de geschillenregeling.

 

Artikel 9 - Geschillenregeling

  1. Op deze algemene voorwaarden en de overeenkomsten die wij met je sluiten is het Nederlands recht van toepassing. In het geval van een geschil is de rechter te Amsterdam bevoegd.
  2. Ook kun je als consument terecht op het ODR-platform (Online Dispute Resolution). Dit platform biedt een eenvoudige, doelmatige, snelle en goedkope buitengerechtelijke oplossing voor geschillen die voortvloeien uit onlinetransacties. Voor meer informatie zie: http://ec.europa.eu/odr

Privacy policy

Persoonlijke gegevens

Ananasamsterdam.nl is onder de Nederlandse wet op de persoonsgegevens verantwoordelijk voor de verwerking van de persoonsgegevens die jij als klant ons verstrekt. Het doel van de verwerking en registratie van jouw gegevens is uitsluitend om jouw bestelling voor te bereiden, te verwerken en te voltooien, om onze klantenservice te verbeteren en voor marketingdoeleinden zal ananasamsterdam.nl jouw persoonlijke gegevens niet doorgeven aan derden voor marketingdoeleinden.

 

Ananasamsterdam.nl verwerkt jouw gegevens alleen zolang als nodig is om de services van ananasamsterdam.nl uit te voeren, of gedurende een periode die wettelijk is voorgeschreven. Hierna worden jouw gegevens verwijderd.

 

Je kan op elk gewenst moment schrijven naar ananasamsterdam.nl en jouw toestemming intrekken om ananasamsterdam.nl jouw gegevens te laten gebruiken voor marketingdoeleinden (bijvoorbeeld door je nieuwsbrieven, aanbiedingen en dergelijke te sturen). Als je jouw geregistreerde persoonlijke gegevens wilt wijzigen of als je vragen hebt over welke persoonlijke gegevens we hebben geregistreerd, neem dan contact met ons op: ananasamsterdam.nl

 

Vertrouwelijkheid

Ananasamsterdam.nl erkent het belang van de bescherming van de privacy van onze klanten. Wij zorgen ervoor dat alle informatie die je ons verstrekt bij het gebruik van onze diensten op de webshop van ananasamsterdam.nl wordt beschermd.

 

Ananasamsterdam.nl heeft technische en organisatorische maatregelen genomen om alle gegevens te beschermen tegen onbedoelde wijzigingen, ongeautoriseerde toegang of distributie, onopzettelijk verlies en elke andere vorm van ongeautoriseerd gebruik. Ananasamsterdam.nl kan echter niet te allen tijde garanderen dat de Webshop vrij is van technische defecten, virussen of spam. Sommige functies op de webshop zijn mogelijk gedurende korte periodes niet toegankelijk voor onderhoud en updates.

 

Links

Ananasamsterdam.nl kan links bevatten naar andere websites die niet onder toezicht van Ananasamsterdam.nl vallen. Ananasamsterdam.nl kan geen enkele verantwoordelijkheid aanvaarden voor de inhoud of voor de bescherming van de privacy van deze websites, maar biedt deze links om onze klanten te helpen meer informatie te vinden.

 

Verantwoordelijkheid

Ananasamsterdam.nl is niet verantwoordelijk voor de technische uitrusting en software die nodig is om de webshop te gebruiken. Gedurende korte periodes kunnen er onderhoudsstoringen etc. zijn en Ananasamsterdam.nl is niet verantwoordelijk voor eventuele storingen, verstoringen of andere problemen die zich in verband hiermee kunnen voordoen. Ananasamsterdam.nl kan niet garanderen dat de webshop te allen tijde vrij zal zijn van defecten zoals virussen of spam.

 

Ananasamsterdam.nl kan evenmin aansprakelijk worden gesteld voor eventuele drukfouten en behoudt zich voor eventuele fouten in afbeeldingen en teksten. De aansprakelijkheid van Ananasamsterdam.nl voor eventuele claims (inclusief schadevergoeding) is onder alle omstandigheden, behalve in gevallen die voortvloeien uit opzettelijk gedrag of grove nalatigheid, beperkt tot het bedrag gelijk aan de prijs van het item (of items) dat aan de orde is / zijn. van betwisting. Ananasamsterdam.nl is nooit aansprakelijk voor gevolgschade.